Nélson Semedo, unes cinc setmanes de baixa

Nélson Semedo, unes cinc setmanes de baixa

El lateral portuguès va haver d’abandonar el terreny de joc contra el Girona amb una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Els Serveis Mèdics del Club han confirmat que el jugador del primer equip Nélson Semedo té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Les proves mèdiques han indicat, a més, que el futbolista serà baixa al voltant d’unes cinc setmanes.

El lateral portuguès (que ha jugat 24 partits, 14 a la Lliga) es va lesionar durant el derbi contra el Girona. L’infortuni el va obligar a abandonar el terreny de joc al minut 85, ja amb el 6-1 final al marcador.

El calendari del Barça de les properes setmanes es presenta exigent, contra el Las Palmas, l’Atlètic de Madrid i el Màlaga, a la Lliga, contra l’Espanyol, a la Supercopa Catalunya, i amb la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Chelsea.

Recuperació per als titulars a la Ciutat Esportiva

Mentrestant, al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el primer equip s’ha exercitat sota les ordres d’Ernesto Valverde. Ha estat una jornada de recuperació per als titulars del partit contra el Girona que ha comptat també amb la presència del porter del Barça B Jokin Ezkieta.

Abans de l’entrenament, i coincidint amb el fet que el Barça B i el primer equip s’han exercitat en camps propers i a la mateixa hora, s’ha pogut veure una petita trobada d’entrenadors entre Ernesto Valverde i Gerard López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut