Lionel Messi rep el Premi Barça Jugadors

Lionel Messi rep el Premi Barça Jugadors

El jugador del FC Barcelona ha recollit el guardó corresponent al Premi Barça Jugadors de la temporada 2015/16, de mans del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda

Lionel Messi ha rebut aquest dilluns al matí el reconeixement de l’Agrupació Barça Jugadors pel seu joc net. El jugador del FC Barcelona ha recollit el guardó corresponent al Premi Barça Jugadors de la temporada 2015/16, de mans del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, en un acte en què ha assistit el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el directiu responsable de les relacions amb l’Agrupació, Pau Vilanova, i el conseller de Damm –patrocinadora del Premi- Ramon Agenjo.

L’argentí ha mostrat el seu agraïment per rebre aquesta distinció, concedida per l’Agrupació per reconèixer el jugador del primer equip del Club que més destaca durant la temporada per la seva conducta dins i fora del terreny de joc. En acabar la temporada 2015-16, més de 3.300 persones van participar a través de les xarxes socials en l’elecció del jugador amb més joc net. I entre els 6 finalistes, un jurat format per 15 persones relacionades amb l’esport van escollir Lionel Messi. Ramon Alfonseda ha lliurat a Messi l’escultura, obra de l’artista Agustí Puig, una al·legoria del joc net en bronze i plata envellit.

Cal recordar també que a finals d'any Sergi Roberto va rebre el Premi Barça Jugadors corresponent a la temporada 2016/17.

Tricentenari al Camp Nou

Lionel Messi va jugar aquest diumenge el seu partit número 300 al Camp Nou vestit de blaugrana. Malauradament, no va poder acompanyar aquesta efemèride ni amb victòria ni amb gols. En total, en suma 309 al Camp Nou, amb 105 assistències. Xifres de crac per a un jugador que suma premi rere premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut