Ernesto Valverde: “Intentarem tenir el control des de l’inici”

Ernesto Valverde: “Intentarem tenir el control des de l’inici”

El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat del partit d’aquest diumenge contra l’Espanyol, alhora que ha destacat “la importància de continuar sumant i no confiar-se amb el marge de punts respecte dels perseguidors en la classificació”

“Després dels dos últims partits contra l’Espanyol, les sorpreses seran més aviat mínimes”, assegura Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana ha destacat que espera un conjunt blanc-i-blau “amb entusiasme, pressió i fent valer el resultat obtingut al partit d’anada a la Copa”. El duel d’aquest diumenge al RCDE Stadium serà clau perquè el Barça mantingui la seva ratxa a la Lliga, i Valverde ho té clar: “Intentarem tenir el control des de l’inici. Volem els tres punts i és important no confiar-se amb el marge de punts respecte dels perseguidors en la classificació”.

Preguntat per la possible alineació per a l’enfrontament d’aquest diumenge, Valverde ha estat clar: “No em condiciona el matx contra el València a Mestalla; marca més l’acumulació de partits anteriors”. Alhora, el preparador barcelonista ha recordat que els culers hauran d’oferir la millor versió des del començament: “L’Espanyol ens pressionarà des de l’inici i haurem d’estar igual de motivats”.

Pel que fa a Dembélé, que aquest dissabte ha fet part de l’entrenament amb el grup, Valverde ha afirmat: “Encara no està a punt per jugar. Serem cautelosos amb ell i s’anirà incorporant de manera progressiva, com vam fer anteriorment”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut