FC Barcelona B - Nàstic: El control de l’esfèric no porta la victòria (1-1)

FC Barcelona B - Nàstic: El control de l’esfèric no porta la victòria (1-1)

Els blaugranes empaten un partit que ha presentat un gir a la segona meitat, quan del mig del camp s’ha passat a les àrees

El primer derbi català de la tarda a Barcelona s’ha resolt amb empat (1-1). Barça B i Nàstic han passat de jugar un partit rocós al mig del camp a la primera meitat a disputar un matx amb ritme i elèctric a la segona. La batuta d’Aleñá a la medul·lar culer, escudat al segon període pel debutant Riqui Puig, i el gol de Cardona no han servit perquè els blaugranes s’enduguessin el triomf davant un Nàstic que ha marcat mitjançant les botes de Kakabadze.

La medul·lar no decideix

El mig del camp s’ha imposat a les àrees a la primera meitat. Ambdós equips s’han volgut neutralitzar i les porteries no han tingut protagonisme. Més enllà de dos xuts desviats, un de Nahuel i un altre de David Costas, i una recuperació a la zona iniciàtica del joc que ha desembocat en una mala resolució, les aproximacions culers han escassejat al Miniestadi, que ha presentat una bona entrada. A l’altre costat, Ortolá tampoc ha intervingut. El conjunt visitant només ha pogut penjar pilotes a l’àrea sense destinatari.

El conjunt blaugrana ha tingut dificultats per filar amb els homes de la primera línia atacant. Aleñá, que amb l’entrada de Ballou per la lesió de Ruiz De Galarreta s’ha situat a la medul·lar, Marc Cardona i Nahuel han tingut poc la pilota a les seves botes i no han pogut concretar perill sobre la porteria tarragonina. Amb el ‘10’ blaugrana al mig del camp, els de Gerard López han aportat més sinergia ofensiva, però no han definit ocasions clares de gol fins a la segona meitat.

Arriben els gols

El signe del matx ha canviat al segon període. El mig del camp ha cedit el testimoni al catàleg d’oportunitats d’ambdós conjunts. El Barça B ha sortit del túnel de vestidors amb empenta a la recerca de la diana. El Nàstic li ha entregat l’esfèric, i els blaugranes han gaudit de diverses ocasions. Ballou n’ha tingut dues, i també Aleñá i David Costas. No obstant això, ha estat el conjunt visitant el que ha colpejat primer. Kakabaze ha obert l’electrònic, però els culers han tingut capacitat de reacció per tornar a situar la igualada. Marc Cardona ha connectat un xut amb melodia al pal llarg del porter visitant.

Els barcelonistes han continuat amb el discurs de l’esfèric, que ha circulat amb bon criteri, sobretot quan ha passat per les botes de Riqui Puig, juvenil blaugrana que ha debutat amb el Barça B, i per les de Carles Aleñá. Ara bé, l’empenta final no ha donat els fruits en forma de gol, i el primer derbi català de la tarda ha acabat amb empat (1-1). D’aquesta manera, des de la tretzena posició provisional, el Barça B manté la distància d’un punt a la classificació respecte del Nàstic. El següent matx dels culers serà a domicili contra l’Oviedo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut