Els jugadors del FC Barcelona feliciten l’Any Nou Xinès

Els jugadors del FC Barcelona feliciten l’Any Nou Xinès

Sis jugadors blaugrana feliciten l’arribada de l’Any del Gos, una de les diverses accions que el Club ha dut a terme

Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Paulinho, Sergi Roberto, Leo Messi i Luis Suárez protagonitzen el tradicional vídeo oficial de felicitació de l’Any Nou Xinès. D’aquesta manera, el Barça se suma a les celebracions de l’Any del Gos, que comença el 15 de febrer.

Al vídeo s’observen els jugadors culers formant una frase feta xinesa amb la intenció de felicitar l’Any Nou Xinès. Per la seva part, el caràcter que escriu Leo Messi té un significat de sort. Unes peces de cal·ligrafia xinesa que també s’enduran cadascun dels guanyadors del concurs. Alhora, els blaugranes envien bons desitjos del públic xinès.

Diverses accions a les xarxes

El FC Barcelona ha dut a terme diverses accions a les  principals xarxes socials xineses (WeChat, Sina Weibo i Tencent) al llarg de les vacances de l’Any Nou Xinès. Una de les més destacades ha estat un concurs DogChallenge, en el qual es demanava als usuaris que compartissin imatges amb els seus gossos per entrar en un sorteig de diversos premis patrocinats per Beko. Una acció en què els jugadors també hi han pres part amb imatges seves i els seus gossos.

A més, el 5 de febrer es va publicar el making-off de Messi al perfil de Weibo i el programa de televisió més famós a la Xina CCTV Total Soccer va estrenar també aquest vídeo. Un fet que ha generat moltes interaccions amb el públic xinès, atesa la seva bona acollida.

Finalment, el FC Barcelona també ha col·laborat amb un patrocini amb Estrella Damm. Una acció en què s’ha elaborat un calendari amb la imatge dels jugadors del Barça amb un disseny xinès que permet als usuaris posar-lo de fons de pantalla per als mòbils. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut