Nit de Champions fora del camp de refugiats

Nit de Champions fora del camp de refugiats

La Fundació del Barça va organitzar aquest dimarts una trobada per veure el partit Chelsea-Barça amb alguns nens que participen al programa de refugiats de la Fundació amb la metodologia FutbolNet

Gaudir d'un partit del Barça de vegades no és tant senzill per tothom. La Fundació del Barça va organitzar aquest dimarts una trobada per veure el partit Chelsea-Barça amb alguns nens que participen al programa de refugiats de la Fundació amb la metodologia FutbolNet que des de setembre es realitza al camp de refugiats d'Skaramagas, al port del Pireu d'Atenes.

Aquesta no va ser qualsevol trobada per a ells, ja que mai no havien vist un partit del Barça per televisió ni als seus països d'origen (Iraq i Síria) ni al camp de refugiats ubicat al port del Pireu, on viuen des de fa més de dos anys. Coincidint amb la nit de Champions van sortir una estona per gaudir-ne.

Tot i l'ensurt del gol del Chelsea, van poder celebrar el gol de Messi en una nit que de ben segur no oblidaran en molt de temps.

Des de fa més de quatre mesos aquests nens participen al programa de la Fundació Barça amb nens i nenes refugiades, amb el suport de la fundació Stavros Niarchos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut