Un banderí amb molta història

Un banderí amb molta història

Seguint una tradició històrica, abans del partit d’aquest dissabte el FC Barcelona obsequiarà el Girona amb un banderí amb motiu de la seva primera visita oficial al Camp Nou

El Barça-Girona d’aquest dissabte tindrà molts al·licients. A banda de les activitats prèvies previstes, abans del partit el FC Barcelona regalarà al Girona un banderí amb molta història. El conjunt blanc-i-vermell rebrà aquest obsequi amb motiu de la seva primera visita oficial al Camp Nou, com la resta d’equips que juguen per primera vegada a l’estadi blaugrana.

No només els equips debutants al Camp Nou reben aquest obsequi per part del Club. També s’entrega un banderí a tots els rivals que s’enfronten al FC Barcelona a la Lliga de Campions i a les finals.

Aquests banderins, que fa més de 20 anys que s’entreguen als rivals, es confeccionen a mà, de la mateixa manera que antigament es feien les banderes de les penyes i tots els braçals del personal de taquilles i de les portes. Són peces de col·leccionista, brodades a mà, que han sobreviscut a l’arribada de les màquines i les noves tecnologies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut