Activitats prèvies al Barça - Girona

Activitats prèvies al Barça - Girona

El duel d’aquest dissabte estarà precedit de diverses activitats per a tota la família a les instal·lacions del Camp Nou, que començaran una hora i mitja abans del partit

Aquest dissabte a les 20.45 hores el Girona disputarà un partit oficial al Camp Nou per primera vegada a la història. L’estrena del nou derbi català estarà precedida de diverses activitats al voltant de l’Estadi, que arrencaran una hora i mitja abans del partit. Un bon vespre per aprofitar i venir amb família al Camp Nou. Els assistents al matx es trobaran amb un ambient festiu a les instal·lacions i podran gaudir de photocalls, pintacares, batucada i moltes més activitats que començaran una hora i mitja abans de l’enfrontament.

L’equip dirigit per Pablo Machín està signant un gran paper en la seva primera temporada a la Primera Divisió. El duel es preveu decisiu en una setmana clau per al Barça en l’embranzida final de la Lliga. El del Girona serà el primer dels tres enfrontaments que tindran els blaugranes aquesta setmana. Així, es desplaçaran a Las Palmas en la jornada intersetmanal i rebran l’Atlètic de Madrid el primer cap de setmana de març.

Dissabte ple d’activitat blaugrana

Serà un dissabte ple de moviment a les instal·lacions blaugrana. A banda de les diferents accions d’oci, el duel entre el Barça i el Girona vindrà precedit per un altre derbi català. A les 16.00 h el filial blaugrana rebrà el Gimnàstic de Tarragona al Miniestadi, en un interessant partit corresponent a la jornada 28 de la Segona Divisió.

També hi haurà acció al Palau Blaugrana, ja que a partir de les 18.00 h el Barça Lassa s’enfrontarà al Ríos Renovables Saragossa en un duel de la Divisió d’Honor de futbol sala. Els aficionats que vinguin al Mini Estadi (Barça B-Nàstic de Tarragona, 16h) i al Palau Blaugrana (Barça Lassa-Ríos Renovables Zaragoza, 18h) no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Únicament podran accedir a les instal·lacions del FC Barcelona els socis que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou, que hi entraran per l’accés 14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut