FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Duel de gegants al Camp Nou

FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Duel de gegants al Camp Nou

(beIN Laliga, 16.15 hores) El líder rep la visita del segon classificat en la 27a jornada de Lliga, en un matx trepidant i que pot ser clau per a la recta final del campionat

Duel d’alçada al Camp Nou entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid. El líder rep la visita del segon classificat (diumenge, 16.15 hores, beIN LaLiga) en un matx en què els culers intentaran vèncer per obrir escletxa a la classificació de la Lliga. Els matalassers, en canvi, busquen un triomf que els situaria a només dos punts del liderat, i és que actualment el Barça suma 66 punts mentre que el madrilenys tenen 61. Sens dubte espera un partit trepidant entre els homes de Valverde i Simeone, que arriben a l’Estadi amb ganes d’encendre encara més la recta final del campionat.

Els culers tancaran així una setmana frenètica. Després de superar el Girona amb contundència (6-1) i d’empatar a Gran Canària davant la UD Las Palmas (1-1), els blaugranes tanquen una marató de tres enfrontaments de Lliga en només vuit dies amb un autèntic partidàs al Camp Nou. El tècnic barcelonista no podrà comptar amb el lesionat Nelson Semedo, i, a més, han quedat fora de la convocatòria de 18 jugadors per decisió tècnica Denis Suárez, Aleix Vidal i Yerry Mina. Qui sí que hi serà és Leo Messi, que arriba al matx en plena ratxa golejadora i que ha anotat un total de 15 gols contra l’Atlètic al Camp Nou.

Griezmann suma 15 gols a la Lliga, 7 dels quals en els últims dos partits

D’altra banda, l’Atlètic de Madrid es presentarà a l’Estadi en el seu millor moment del curs. Els matalassers no han perdut en cap dels nou compromisos de Lliga disputats aquest 2018, amb un total de vuit victòries i un empat. A més Antoine Griezmann, la seva principal referència ofensiva, arriba en un gran estat de forma amb set gols marcats en els darrers dos partits. En total, el ‘7’ atlètic suma 15 gols a la Lliga i 20 en totes les competicions.

A part del francès, Simeone disposa d’un bloc sòlid, amb Oblak sota pals –porter menys golejat del campionat–, veterans com Godín, Filipe Luis i Gabi i jugadors joves però amb gran experiència com Saúl i Koke. A més, cal destacar el retorn de Diego Costa, jugador incorporat al mercat d’hivern que té un gran potencial ofensiu. Així, es tracta d’un conjunt molt complet que només té la baixa de Savic per lesió.

Els precedents, de color blaugrana

Pel que fa als precedents, cal recordar que el matx de la primera volta va finalitzar amb un 1-1, gràcies als gols de Saúl i Luis Suárez. En total, tots dos equips s’han enfrontat 161 vegades, amb 72 victòries culers, 50 per als matalassers i 39 empats, i si ens fixem en els precedents més recents, el Barça no ha perdut en els seus últims 15 partits davant l’Atlètic de Madrid a La Lliga (11 victòries i 4 empats). També Valverde ha destacat en roda de premsa que "són tres punts que valen molt i haurem de posar tota la carn a la graella per guanyar". En definitiva, espera un duel d’alt nivell entre dos grans equips que volen guanyar per aconseguir donar un cop d’autoritat a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut