Ernesto Valverde: “Els tres punts valen molt”

Ernesto Valverde: “Els tres punts valen molt”

L’entrenador del primer equip ha parlat abans de rebre l’Atlètic de Madrid al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 27 de Lliga

“FC Barcelona i Atlètic de Madrid som dos equips forts que estem lluitant pel títol. Els tres punts valen molt, perquè som el primer i el segon classificat”. D’aquesta manera ha definit Valverde el transcendental matx de Lliga contra els matalassers. Ara bé, el tècnic blaugrana ha recordat que queda molta competició tot i disputar-se tres punts importants: “Tenim la intenció de deixar l’Atlètic a vuit punts, seria un gran salt a la classificació. Ara els partits es resten, no se sumen”.

Els del Cholo Simeone són l’equip menys golejat de la Lliga. Davant d’aquesta estadística Valverde els atribueix les característiques següents: “Defensa molt bé, tant replegat al darrere com fent pressió alta”. Tanmateix, s’han de tenir en compte les facetes ofensives que poden presentar: “A la contra són molt perillosos, ja que aprofiten molt bé els espais. Tenen grans passadors, com Koke, i hem de controlar aquestes situacions”.

És un partit d’entitat, i el preparador culer no ha dubtat a assegurar: “Competirem a un gran nivell com hem fet contra altres rivals forts durant aquesta temporada. Tinc la sensació que l’equip respondrà”. A més, quant a l’actitud dels jugadors barcelonistes davant el segon classificat, ha afegit: “Haurem de posar tota la carn a la graella per guanyar el matx”. D’aquesta manera, el públic tindrà un pes important: “Estem segurs que la gent del Camp Nou animarà. Necessitem el seu suport, tant en els moments bons del partit com en els complicats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut