Més de 600 persones acrediten l’èxit del 13è Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

Més de 600 persones acrediten l’èxit del 13è Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i el directiu Pau Vilanova van assistir als actes de celebració a Punta Umbría

El 9 i el 10 de març la Federació de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla va organitzar el seu 13è Congrés a la localitat de Punta Umbría, Huelva. Enguany va comptar amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i del directiu Pau Vilanova, acompanyats dels exjugadors del FC Barcelona, Chapi Ferrer, Ricardo Serna, Francisco Gallego i Audie Norris. Per part de la Federació de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla hi van assistir el president de la Federació, Tomás Martínez; el vicepresident, Rafael Pichardo; el secretari, Diego Peral, i Rosendo Romero.

Inici dels actes del Congrés

La roda de premsa de presentació del Congrés va donar el tret de sortida amb la presència d’un centenar de penyistes. Els representants de la Federació, juntament amb els exjugadors del FC Barcelona, van donar a conèixer tots els detalls del que va ser un nou èxit organitzatiu, amb més de 600 penyistes acreditats.

Més d’un centenar de persones van assistir al sopar de divendres, al qual no van faltar totes aquelles entitats que van fer possible l’organització del Congrés. El directiu del FC Barcelona Pau Vilanova va compartir el sentiment barcelonista amb el vicepresident de la Diputació de Huelva, José Fernández de los Santos, i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Punta Umbría, Juan Iglesias Lago, entre altres representants de les organitzacions que van col·laborar amb la Federació.

Un dissabte ple d’actes va començar amb la recepció a l’Ajuntament de Punta Umbría per part de la seva alcaldessa, Aurora Águedo, al directiu Pau Vilanova, que va arribar acompanyat dels exjugadors i dels representants de la Federació.

El col·loqui amb els exjugadors Ricardo Serna, Francisco Gallego i Audie Norris va precedir el dinar amb més de 600 penyistes que van acudir a la cita des de tots els racons d’Andalusia, Ceuta i Melilla.

La sessió de treball d’aquest 13è Congrés de Penyes va agrupar tots els representants de les penyes de la Federació presents al Congrés per tal de continuar gestionant un territori que compta amb més de 10.000 penyistes del FC Barcelona.

Jordi Cardoner, també present al Congrés

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, va presenciar part de la sessió de treball, en què Órgiva va ser escollida com la propera seu del Congrés d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que se celebra cada dos anys.

Cardoner també va fer entrega dels obsequis a totes les penyes presents al Congrés conjuntament amb el directiu Pau Vilanova, els exjugadors i els membres de la Federació.

Més de 600 penyistes van gaudir d’un sopar de gala en un ambient festiu i barcelonista al qual van assistir els representants del FC Barcelona, de l’Ajuntament de Punta Umbría, de la Diputació de Huelva i exjugadors, entre d’altres.

Durant els parlaments, Jordi Cardoner va posar en valor la intensitat amb què es viu el barcelonisme tan lluny de Catalunya i la dificultat que comporta ser barcelonista amb aquesta distància.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut