Alegria plena al planter

Els quatre equips formatius femenins van vèncer amb contundència els seus respectius partits del cap de setmana
Quatre de quatre. Tots els equips del planter femení es van mostrar infal·libles el passat cap de setmana, amb triomfs molt solvents. A continuació els repassem:

FCB B – Pallejà (5-1)
El filial mantenia la línia triomfal amb un partit carregat de control i efectivitat. A la mitja part ja el tenia sentenciat gràcies a les dianes de Berta Bou, Candela Andújar i Laia Muñoz. Tot i que el rival va reduir distàncies a la represa, l’equip no es va descompondre i va ratificar els tres punts amb un nou gol de Laia Muñoz i el cinquè, de Tere Morató. Entre mig, la portera Gemma Font va aportar serenor aturant un penal.  Com que els cinc primers classificats van vèncer, es manté la pugna al capdavant de la classificació, amb el Barça segon amb els mateixos punts que el Seagull.

PBB La Roca – Juvenil-Cadet (1-5)
El mateix resultat va obtenir el conjunt dirigit per Kiko Meléndez a domicili. En aquest cas, però, el quadre blaugrana va haver de remuntar un gol matiner. La gran protagonista va ser Viktoria Adrianova, amb quatre gols, mentre que Laura Linares va col·locar la cirereta. Així, l’equip es retrobava amb la victòria després de dos empats.

Sant Gabriel – Infantil-Aleví (3-5)
També van haver de capgirar un marcador inicialment advers les noies entrenades per Jesús López. Amb quatre gols visitants, obra de Naiara Tarifa, Ylenia Estrella, Laura Lobo i Magalí Capdevila, el duel semblava decidir-se. Tot i això, les de casa van acostar-se amb un amenaçador 3-4, fins que, de nou, Laura Lobo va acabar amb la incertesa.

Aleví-Benjamí – Viladecans (7-0)
Menys sobresalts van tenir les de Pablo Álvarez. I és que al minuts set ja manaven per 3-0, amb un hat-trick d’Andrea Cano. Aquesta jugadora firmaria 5 dels 7 gols, i la resta se’ls apuntarien Carla Casellas i Tatiana Pérez. D’aquesta manera, el Barça s’enfilava fins al liderat, amb un partit més que l’Espanyol.