El Barça Lassa entrega la Copa del Rei al Museu abans de viatjar a la Corunya

El Barça Lassa entrega la Copa del Rei al Museu abans de viatjar a la Corunya

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el manager Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i els capitans Egurrola i Panadero han ubicat el trofeu a la vitrina abans d’afrontar “un partit transcendental”

La Copa del Rei ja és al Museu del FC Barcelona. El trofeu aconseguit el 25 de febrer a Lloret de Mar, ha estat ubicat aquest dilluns al seu lloc definitiu, envoltat de la llarga llista de títols aconseguits per la secció més llorejada del Club. En l’oferiment de la 22a Copa blaugrana hi ha estat presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró, el membre de la comissió esportiva Esteve Pérez, l’entrenador Edu Castro i els capitans Aitor Egurrola i Sergi Panadero.

“Estic molt content d’ajudar a fer un petit gra de sorra de la història d’aquest gran club. Espero poder tornar-hi aquest any”, ha dit Edu Castro. Aitor Egurrola, que és el primer blaugrana en arribar a les 10 Copes del Rei, també ha comentat que “estem encantats de dur els trofeus al Museu perquè significa que s’està fent bé la feina”.

A punt per jugar a Riazor

Després d’entregar el títol al Museu, l’equip blaugrana ha fet sessió de vídeo i l’únic entrenament previ al partit d’aquest dimarts contra el Liceo (Esport3, 21.00 hores). L’equip ha volat aquest mateix dilluns cap a la Corunya, on jugarà “un partit molt important, clau per a l’OK Lliga però no definitiu”, segons ha afirmat Edu Castro. “El Liceo és un equip formidable, la Copa també podria estar ara mateix a La Corunya i hem de pensar en ser seriosos i fidels al nostre estil de joc”.

Egurrola, que va debutar a Riazor el 1998, ha destacat que “és un partit que afrontem amb totes les garanties i ganes. Serà un duel molt maco de jugar per l’ambient que ens trobarem a Riazor”. I Sergi Panadero ha afegit:  “Anem a Riazor amb il·lusió i en una bona dinàmica. Ens enfrontarem contra un equip que està amb un nivell molt alt”. “Qui guanyi no s’endurà l’OK Lliga, és un partit important però la Lliga està sent molt competida i segur que serà així fins a l’última jornada”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut