Sant Andreu - Juvenil A: Tres punts clau al Narcís Sala (0-3)

Els blaugranes sumen un triomf que els permet continuar líders amb 9 punts de renda i amb un partit més respecte al segon classificat, el Saragossa

En el partit avançat de la jornada 26 de la Divisió d’Honor Juvenil, els nois de García Pimienta han guanyat per 0-3 al camp del Sant Andreu en un matx en què han tingut el domini de la pilota i les ocasions. Finalment, les dianes de Nils, Labinot i Edgar han suposat el triomf número 19 d’aquest curs.

Durant els primers compassos del duel hi hauria ocasions per als dos conjunts, però el domini seria sobretot del Juvenil A. El Sant Andreu, però, no s’ha arronsat i ha tingut tímides aproximacions a l’àrea del porter Lazar Carevic. Els barcelonistes han avisat amb un xut al pal de Labinot que no ha entrat per ben poc.

El gol blaugrana arribaria a peus de Nils al minut 46 en aprofitar una bona passada llarga que el barcelonista ha controlat molt bé i en què ha superat el porter local amb un xut creuat. Amb el 0-1, el Juvenil A ha tingut ocasions clares per ampliar el marcador. Finalment, ha estat Labinot, amb un xut ras, el que ha fet pujar el 0-2 a 20 minuts per al final.

El definitiu 0-3 arribaria a les acaballes de l’enfrontament: Edgar ha aprofitat un refús del porter del Sant Andreu per sentenciar una nova victòria dels nois de García Pimienta. El proper duel del Juvenil A serà el dimarts 13 de març contra l’Atlètic de Madrid, corresponent als quarts de final de la UEFA Youth League (18.00 hores).