La dona té protagonisme al lliurament d’insígnies d’or i brillants

La dona té protagonisme al lliurament d’insígnies d’or i brillants

Dues sòcies formen part del grup de 17 socis que reben la insígnia d’or i brillants pels seus 75 anys de fidelitat barcelonista el Dia Internacional de les Dones

El Dia Internacional de les Dones també ha estat representat a l’acte del lliurament d’insígnies d’or i brillants a 17 socis que es van treure el seu primer carnet del Club l’any 1943 i celebren els seus 75 anys de vinculació barcelonista. Entre els socis guardonats han estat present dues sòcies, que aquest dijous 8 de març han rebut la corresponent insígnia de mans del president Josep Maria Bartomeu, en un emotiu acte celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

Josefina Mases i Teresa Montal han estat les dues sòcies que, en aquesta significativa jornada en què se celebra el Dia Internacional de les Dones, han rebut la seva insígnia d’or i brillants per haver mantingut la seva fidelitat blaugrana durant aquests 75 anys. A més, Josefina Mases, de 91 anys, i que senyala que la va fer sòcia el seu germà més gran, ha estat acompanyada per dues filles, una neboda i una amiga, formant un grup totalment femení que, a l’igual que la resta d’assistents, ha tingut l’oportunitat de recollir la insígnia, parlar amb el president i fer-se amb ell la foto commemorativa de l’acte.

El president Bartomeu ha recordat en les seves paraules de benvinguda, que els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1943, en un període difícil de postguerra, i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Un cop acabada la Guerra Civil, el Club tenia 3.486 socis, però quatre anys després dels foscos anys del conflicte bèl·lic, ja es va fer evident un notable increment en el nombre de socis que va arribar als 19.500, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Josep Maria Bartomeu ha agraït la fidelitat dels socis presents, “arribar als 75 anys de soci no és fàcil. Vau viure moments socials i esportius molt difícils, però sempre heu donat suport al Barça i en aquests anys heu ajudat al Club a seguir sempre endavant, i per això us volem donar les gràcies”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut