El Barça d’hoquei herba afrontar la Copa del Rei amb bones sensacions

El Barça d’hoquei herba afrontar la Copa del Rei amb bones sensacions

Aquest divendres, a les 11.00 hores, el conjunt dirigit per Oriol Torras i capitanejat per Oleguer Sagarra repetiran l’enfrontament de lliga davant el Junior FC, aquest cop als quarts de la Copa

El Barça d’hoquei herba ultima la seva preparació per a la Copa del Rei que comença aquest divendres a la ciutat de València. El sorteig dels emparellaments va voler que el Barça i el Junior FC es trobin en el partit de quarts que inaugurarà la competició, un enfrontament que es repetirà després del matx que es va disputar el passat cap de setmana en el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga.

Tot i la derrota per la mínima de dissabte passat (1-2), el conjunt dirigit per Oriol Torras confia en fer bona la dita, “d’una derrota també s’apren”. De fet, el tècnic blaugrana ha assegurat que “nosaltres tenim més a guanyar que a perdre ja que ells són els favorits”, tot i que després de veure el partit d’aquest dissabte Torras creu que el Barça té opcions de passar a les semifinals i que “no vàrem guanyar perquè no ens ho vàrem acabar de creure”.

Anar partit a partit

En cas que el Barça superi els quarts de final, el seu rival sortirà de l’eliminatòria entre el RC Polo i el CD Terrassa. En aquest sentit, el capità del Barça, Oleguer Sagarra, ha volgut destacar que l’equip “ha demostrat que pot guanyar als de dalt” i assegura que “anirem partit a partit, si passem, el més probable és que ens trobem amb el Polo, i quan vàrem jugar al Pau Negre ja els vàrem plantar cara”.

La semifinal de la Copa del Rei es jugarà dissabte a les 15.00 hores mentre que la final es jugarà diumenge a les 13.00 hores. Cal destacar que tots els partits es podran seguir per streaming en el canal de Youtube de la RFEH.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut