Reial Oviedo - FC Barcelona B: Repartiment de punts al Tartiere (0-0)

Els culers sumen un punt en un dels estadis més complicats del campionat després d'un gran esforç defensiu dels de Gerard López, que allarguen la bona ratxa de resultats

Repartiment de punts al Carlos Tartiere. El FC Barcelona B ha empatat a l'estadi del Reial Oviedo (0-0) en un partit molt igualat i disputat fins al final i en què la pluja no ha permès que la gespa oferís les millors condicions per jugar. Amb aquest nou punt, els homes de Gerard López allarguen la bona ratxa de resultats i continuen sumant a domicili, on aquest 2018 encara no coneixen la derrota (tres victòries i dos empats).

Emotiu minut de silenci del Tartiere en memòria de l'exblaugrana Quini

El matx ha començat amb un emotiu minut de silenci en memòria de l'exblaugrana Enrique Castro Quini, mort aquest dimarts a la nit d'un infart als 68 anys. El primer temps ha estat marcat per la intensa pluja sobre el Carlos Tartiere, i ha destacat per la gran igualtat entre els dos equips. Durant els primers compassos cap dels dos conjunts ha estat capaç de dominar amb claredat per damunt de l'altre, però els blaugranes a poc a poc han començat a tenir la possessió de la pilota, tot i que no han creat ocasions clares de gol.

Ha estat al minut 19 quan, després d'una espectacular passada en llarg de David Costas, Marc Cardona ha estat a punt de fer el primer, però el porter local ha desviat a córner amb una gran aturada. Els culers ho han continuat intentant, amb Aleñá molt participatiu a la mitja punta i amb Hongla i Rivera molt segurs al doble pivot. Tot i així, els locals també han tingut les seves arribades, i Toché ha pogut avançar els asturians (minut 38), però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc.

Igualtat màxima a la segona

Ja a la segona meitat, Marc Cardona ha estat de nou qui ho ha provat, però el seu llançament amb rosca no ha trobat porteria (minut 49). La igualtat ha seguit vigent sobre la gespa, sense ocasions clares per a cap dels dos equips i amb el Barça molt segur en defensa. La parella de centrals Costas i Cuenca s'ha mostrat molt sòlida durant tot el partit, ja que han aturat tots els intents atacants locals.

A més, durant el segon tempsGerard López ha mogut fitxa des de la banqueta i ha donat entrada a McGuane, Abel Ruiz i Miranda, i amb Carles Pérez i Aleñá intentant-ho amb llançament de lluny sense fortuna. Finalment, empat a zero i repartiment de punts per als dos equips en un duel igualat i en què els barcelonistes han realitzat un gran esforç per aconseguir un punt d'un dels estadis més complicat de la categoria.