Ernesto Valverde: “El Màlaga té necessitat de puntuar”

Ernesto Valverde: “El Màlaga té necessitat de puntuar”

L’entrenador blaugrana ha parlat abans de la visita a La Rosaleda i ha destacat que “tots els partits són molt importants”

El FC Barcelona visitarà La Rosaleda aquest dissabte a les 20.45 h, i Valverde ha destacat que “els equips que estan a baix a la classificació són els que més punts obtenen a l’últim tram de la temporada”. El conjunt malagueny, cuer a la classificació, acumula 13 punts aquest curs. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha destacat que “el Màlaga està en un moment de necessitat molt clar, necessiten punts i és una nova oportunitat per a ells”.

Els barcelonistes volen continuar guanyant per apropar-se al títol de Lliga. Ernesto Valverde ha comentat que “tots els partits són molt importants, el fet de no guanyar suposa anar al següent partit amb molta més pressió”. L’entrenador culer, que no podrà comptar amb Andrés Iniesta per a aquest duel ja que s’està recuperant de les molèsties al bíceps femoral, ha elogiat el capità barcelonista: “Andrés és un jugador únic, però tenim jugadors amb perfils similars. Coutinho cada vegada està arribant millor a l’àrea i generant més perill als rivals”.

El duel a La Rosaleda serà l’últim enfrontament dels culers abans de rebre dimecres el Chelsea al Camp Nou en la tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions. Valverde ha remarcat que “no és un partit de prova de cara al Chelsea. És un partit per guanyar i continuar sumant a la Lliga”. Al mateix temps, Valverde ha afegit que “el calendari és el que és, i només importa el següent partit davant el Màlaga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut