Philippe Coutinho:

Philippe Coutinho: "Dimecres estaré com un fan donant suport a l’equip des de fora”

El migcampista brasiler confia en els seus companys de cara al matx contra el Chelsea, al qual ha definit com “un gran equip”

El brasiler Philippe Coutinho i la jugadora del Barça Femení Alexia Putellas han parlat de l’actualitat blaugrana en la presentació del torneig MIC que s'ha celebrat a l'Auditori de Caixabank. El ‘14’ blaugrana, que dimecres no pot jugar la Lliga de Campions, confia plenament en la feina dels seus companys, i ha assegurat que “dimecres l’equip guanyarà”. El brasiler ha confirmat que estarà donant suport “com un aficionat més”, i que és important marcar primer, ja que ha advertit que el Chelsea “és un molt bon equip”.

El migcampista també ha volgut agrair a Ousmane Dembélé l’assistència que li va donar en el partit contra el Màlaga (0-2), i s’ha mostrat molt feliç d’haver marcat en un partit important de cara al títol. Sobre el compromís del proper dimecres, Coutinho -que coneix bé el rival de la seva època a la Premier League- ha explicat que si el Barça aconsegueix imposar el seu joc i avançar-se al marcador, “tindrem moltes més possibilitats de guanyar”.

“Queden vuit partits i no podem fallar”

També la blaugrana Alexia Putellas ha repassat l’actualitat del Barça Femení. Després de l’empat contra l’Atlètic de Madrid (1-1), les de Fran Sánchez es mantenen a un punt del liderat. Però la catalana ha recordat que “queden encara vuit partits i no podem fallar” i ha assegurat que treballaran per “aprofitar qualsevol problema que pugui tenir l’Atlètic”, ja que el nivell de la Lliga “ha pujat” i, segons Alexia, qualsevol equip et pot posar contra les cordes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut