Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Els petits detalls decidiran el partit"

El tècnic basc ha confirmat que espera un Chelsea similar al de Stamford Bridge, amb un plantejament que canviarà “en funció del resultat”

Ernesto Valverde no es refia del Chelsea. Tot i l’avantatge aconseguit en el partit d’anada (1-1), el tècnic culer ha aprofitat la roda de premsa prèvia al matx per advertir del perill de l’actual campió anglès. Per a Valverde, “els petits detalls decidiran el partit, a causa del nivell dels jugadors que hi haurà al camp”. El tècnic blaugrana ha volgut alertar especialment sobre el perill que comporten jugadors com Willian, Hazard o Pedro, dels qui ha destacat que “poden disparar si els deixes un metre”.

L’entrenador barcelonista ha indicat que espera “un rival similar al de l’anada, amb totes les virtuts i perills que van demostrar al seu estadi”. A més, ha comentat que l’equip blue té molts registres i que se sent còmode tant en la pressió alta com replegat en defensa. Per al Txingurri, precisament quan defensen al seu camp és un moment en què “són molt forts i difícils de superar”. Però al mateix temps, també ha reconegut que “segons com avanci el partit i el resultat, algun dels dos conjunts haurà d’arriscar més”.

“Un dels dos equips es quedarà fora, i aquest fet li dona un plus d’importància al partit”

Tant Valverde com Sergio han insistit en la idea que el Barça “ha de realitzar el seu partit amb el seu estil de joc”, i ha destacat que el fet de disputar una eliminatòria augmenta la importància del matx. Preguntat sobre aquest tema, Valverde ha destacat que “la Lliga de Campions motiva especialment els jugadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut