Celebrada la 25 edició del Concurs de Nadales Josep Mas

Celebrada la 25 edició del Concurs de Nadales Josep Mas

La Penya Barcelonista de Palau Solità i Plegamans va ser l’encarregada d’organitzar l’acte al Teatre de la Vila

El Teatre de la Vila de Palau Solità i Plegamans va acollir aquest divendres la 25 edició del Concurs de Nadales Josep Mas, a càrrec de la Penya Barcelonista de Palau Solità i Plegamans.

L’acte va comptar amb convidats de luxe com Paco Martínez, ex-jugador del FC Barcelona; Joan Casals, l’Avi del Barça; Ramon Burniol; l'artista Núria Feliu; Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes; Jordi Fargas, periodista TV3; i Miquel Rovira, regidor d'esports. Aquest any el presentador va ser el reconegut ‘bailaor’ David Gutiérrez.

Els guanyadors del premis van ser, en primera categoria, Nerea Tarifa (1r premi), Iris Alsina (2n premi) i Laia Sampera  (3r premi).

Un cop finalitzat el lliurament dels premis es van sortejar dues pilotes, una samarreta del FC Barcelona signada per Andrés Iniesta i diversos regals per tots els assistents. Cal destacar també la tasca d’Angelines i Don Paco, que van rebre per part del president Vicenç Aixàs una placa d'agraïment i reconeixement per l'enorme labor exercida en aquests 25 anys. També es va lliurar una placa d'agraïment i reconeixement a Miquel Rovira, regidor d'esports i cultura a l’Ajuntament de Palau Solità i Plegamans.

Guanyadors (altres categories)

Segona categoria: Irene Gea, Azahara Herrero i Alba Duque.

Tercera categoria: Ivet Rebull, Laia Lahoz i Rubén Torrente.

Quarta categoria: Berta Lluch, Toni Montsonís i Mireia Rodríguez.

Cinquena categoria (adults): Aixa Vidal Aixàs, Alberto Clemente i Eduard Roca.

Categoria ADISPAP: Brian Comin, Raúl Fernández, Natalia Álvarez i Julio Romo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut