De Màlaga a Màlaga: 34 jornades sense perdre

De Màlaga a Màlaga: 34 jornades sense perdre

Els culers tornen aquest dissabte a La Rosaleda, escenari on van patir la seva darrera derrota a la Lliga (2-0)

El Barça tindrà l’oportunitat de continuar allargant la ratxa d’imbatibilitat en Lliga aquest dissabte a les 20.45 hores a La Rosaleda, en el partit que enfrontarà el líder de la competició amb el cuer. Els blaugranes volen continuar ferms a la competició regular després de la important victòria davant l’Atlètic de Madrid que els situa amb vuit punts d’avantatge al capdamunt de la classificació.

Però no serà fàcil, ja que davant tindrà un Màlaga que té el privilegi de ser l’últim equip que ha estat capaç de derrotar els blaugranes en Lliga, en un partit corresponent a la jornada 31 de la temporada anterior, que va acabar 2-0. Des d’aleshores els culers acumulen 34 jornades consecutives sense conèixer la derrota, i estan molt a prop del rècord que sustenta la Reial Societat de les temporades 1978/79 i 1979/80, amb un total de 38 jornades consecutives invictes.

Dos equips amb diferents objectius

El Barça es trobarà un rival molt necessitat de punts. L’equip malagueny es troba a l’última posició de la classificació amb només 13 punts, i no està passant per un bon moment (12 jornades consecutives sense guanyar). L’equip entrenat per José González necessita començar a puntuar si vol apropar-se a la permanència a la Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut