Victòria del Chelsea abans de visitar el Camp Nou

Els de Conte s’imposen per 2-1 al Crystal Palace en un duel dominat de principi a fi pels londinencs amb gols de Willian i Martin Kelly, en pròpia porteria, i Van Aanholt per part visitant

El Chelsea ha guanyat el Crystal Palace en el darrer duel a la Premier League abans de viatjar a Barcelona per enfrontar-se al Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els d’Antonio Conte s’han imposat per 2-1 amb gols de Willian i Martin Kelly en pròpia porteria.

Els londinencs han dominat el matx des de l’inici i han tingut les primeres aproximacions de perill. Willian, però, no ha perdonat per tal d’avançar el conjunt blue als 25 minuts de joc. El Chelsea ha mantingut la intensitat i el domini del matx.

Amb tot això, els homes de Conte han aconseguit el segon gol de la tarda després que un xut de Zappacosta rebotés en la defensa i el porter del Crystal Palace. L’acció que ha acabat amb la diana en pròpia porteria del defensa Martin Kelly.

Amb el 2-0 s’ha marxat al descans. El resultat no s’ha mogut a la segona meitat, tot i les nombroses ocasions d’ambdós conjunts per marcar. Sobretot del conjunt londinenc, que ha disposat de clares ocasions per ampliar el marcador i aconseguir un resultat molt ampli. Tot i així, el Crystal Palace ha retallat distàncies amb el 2-1 al minut Van Aanholt en un mà a mà contra Courtois. Amb aquesta victòria, el Chelsea es manté cinquè a la classificació amb 56 punts.