Fran Sánchez: “L’objectiu és sumar tots els punts”

Fran Sánchez: “L’objectiu és sumar tots els punts”

Abans del partit a Huelva, l’entrenador del Barça Femení i Patri Guijarro s’han marcat el repte de guanyar els vuit partits de Lliga restants
La Lliga continua amb tot per decidir. L’empat de la setmana passada a la Ciutat Esportiva ha deixat les matalasseres un punt per sobre de les culers al capdamunt de la classificació. Així, s’entreveuen unes últimes vuit jornades de campionat apassionants. L’entrenador Fran Sánchez i Patri Guijarro n’han parlat abans d’afrontar la complicada visita al camp de l’Sporting de Huelva aquest cap de setmana.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Estem amb ganes. És un partit més de la Lliga, en queden vuit. L’hem d’afrontar amb la mateixa seriositat i amb les ganes de qualsevol altre”.

“L’Sporting de Huelva s’ha mostrat molt fort a casa. 17 dels 21 punts els han fet a casa, i això vol dir que s’adapten bé al seu terreny de joc, al seu camp i apugen el nivell quan juguen com a locals”.

“L’objectiu d’aquestes vuit jornades és sumar tots els punts i és l’obligació que ens hem de marcar: treballar per aconseguir els 24 punts”.

“Plantegem els partits per guanyar-los. L’equip surt amb aquesta intenció. En tres dels últims partits no ha pogut ser, alguns dies per falta d’encert o altres perquè el rival ha estat encertat. Es tracta de corregir errors per intentar que no es tornin a repetir en els propers partits”.

Les declaracions de Patri Guijarro

“Creiem que hi anem amb bones sensacions, que l’equip està bé, sobretot amb el que s’està veient en els entrenaments d’aquesta setmana. Som conscients que és un camp difícil, amb un rival que es fa fort a casa seva, però nosaltres hem d’anar-hi fortes, guanyant les disputes i sent efectives”.

“Ningú ha aconseguit guanyar vuit jornades seguides, és un repte i crec que nosaltres ho podem fer”.

“Després d’un empat i de saber que hem d’aconseguir tots els punts, hem d’aprendre del que hem viscut i anar a totes al camp de l’Sporting de Huelva”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut