La secció de rugbi del Barça i Martín García Veiga arriben a un acord per a la desvinculació del jugador del el club

La secció de rugbi del Barça i Martín García Veiga arriben a un acord per a la desvinculació del jugador del el club

L’argentí ha rebut una oferta de l’USAP de Perpinyà i el club ha decidit no posar cap impediment davant una oportunitat esportiva com aquesta

La secció de rugbi del Barça i el jugador Martin Garcia Veiga han arribat a un acord per a la desvinculació del jugador del el club blaugrana. El jugador argentí ha demanat posar fi a la relació amb el Barça degut a l’oferta que ha rebut de l’USAP de Perpinyà.

Davant aquesta oportunitat, el Barça ha decidit no posar cap inconvenient a la sortida del jugador i no ha demanat cap mena de compensació econòmica ja que entén que és una oportunitat esportiva molt important. Cal destacar que l’USAP es troba actualment jugant a Pro 2 (segona divisió francesa) lluitant per a l’ascens a una de les millors lligues del món del rugbi, el TOP 14.

El Barça es reafirma en el seu projecte esportiu

La sortida de Veiga cap a l’USAP, un club que està lluitant per entrar a la màxima divisió francesa, és la mostra que el projecte esportiu de la secció està anant per bon camí. Tot i que la secció de rugbi segueix sent una secció amateur, la tasca del club està permetent que comencin a arribar jugadors d’alt nivell. A més, el bon joc del Barça està fent que cada cop més gent s’aficioni a aquest esport, seguint la tendència que hi ha a Espanya. De fet, recentment el Barça va poder omplir el camp de la Foixarda amb 3.200 persones pel partit de la Copa del Rei davant el SilverStorm el Salvador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut