San Pablo Burgos - Barça Lassa: Un altre repte a domicili

San Pablo Burgos - Barça Lassa: Un altre repte a domicili

Els blaugranes visiten per primer cop a la seva història la pista de l’equip burgalès, que es troba a la part baixa de la taula (diumenge 18, 18.30 h, #0 de Movistar+)

El Barça Lassa de Svetislav Pesic visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movistar+, la pista del San Pablo Burgos. Aquest serà el segon partit en la història de les competicions ACB entre tots dos equips −el primer el va guanyar el Barça Lassa al Palau Blaugrana per 111-81−, i serà també el debut barcelonista al Coliseum. Els locals, que estan immersos en la lluita per la permanència, de ben segur que posaran les coses complicades als catalans.

El rival

Ocupa el 16è lloc a la taula amb 6 triomfs i 16 derrotes, però sempre competeix i mai es dona per vençut. L’equip que entrena Diego Epifanio compta amb jugadors experimentats i amb molts punts a les mans, així com jugadors nacionals que també aporten molt. El seu jugador més destacat és l’aler pivot Deon Thompson, amb 11,8 punts i 6,7 rebots, seguit de ben a prop dels exteriors Jenkins (13,3), Fisher (10,3) i Gailius (10,9). Cal no oblidar tampoc homes com els pivots Huskic, Sebas Saiz i Vega o els també exteriors López, Schreiner, Barrera i Edu Martínez.

El Barça

Afronta el matx a la pista del Burgos amb 11 jugadors disponibles. Sanders, Séraphin, Hanga, Vezenkov i Marc Garcia són baixa per lesió i, per tant, Pesic disposarà dels mateixos jugadors que van vèncer dijous a la pista de l’Olympiacos. Els blaugranes, doncs, intentaran mantenir la segona posició a la Lliga Endesa sumant un nou triomf, el que seria el 16è de la temporada en competició domèstica.

Les declaracions

Edwin Jackson:

“Hem d’intentar millorar en cada partit que passa. Estem fent una bona feina i crec que hem aconseguit canviar la dinàmica que havíem tingut, sobretot fora de casa”.

“Serà un partit similar al de Múrcia, perquè el Burgos també té una afició increïble. És un equip que juga amb motivació, que té caràcter, que defensa al límit. Quan juguem a domicili el més important és la nostra defensa”.

Svetislav Pesic:

“Hem d’aprofitar per continuar millorant la nostra posició a la classificació. No ens podem permetre pensar en el partit d’Atenes. Ara tenim un nou repte contra un equip, el Burgos, que té tota la seva gent al darrere durant el partit”.

“Necessitem una bona preparació i tenir bona concentració des del primer fins a l’últim minut. Creen una gran atmosfera i tenen els seus conceptes. Saben què volen en atac i en defensa i els hem de respectar”.

“Estan lluitant per quedar-se a la Lliga Endesa la pròxima temporada i hem de centrar-nos en el nostre joc. Si no juguem en defensa com en els últims partits, ells poden jugar un bon bàsquet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut