Barça Femení – Olympique de Lió: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per Internet des d’aquest dilluns

Barça Femení – Olympique de Lió: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per Internet des d’aquest dilluns

Els socis podran recollir a partir de dilluns que ve i la resta de públic, dimarts, els tiquets per al partit de tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League, el 28 de març, al Miniestadi

El FC Barcelona Femení – Olympique de Lió, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dimecres 28 de març a les 19.00 hores podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de www.fcbarcelona.cat.

En primer lloc, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de 6 per carnet- a partir de dilluns 19 a les taquilles del Bulevard del Camp Nou, des de les 11 hores. També es podran adquirir gratuïtament a través de www.fcbarcelona.cat, sense comissió de canal.

Posteriorment, el públic en general podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6- a les taquilles del Bulevard a partir del dimarts 20 a les 11 hores. Al mateix temps, es podran retirar a www.fcbarcelona.cat (amb una comissió de gestió de 0,50 €).

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Fins al dia 28, els horaris d’obertura de les Taquilles del Bulevard seran de 10.30 hores a 18.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dimecres, entre 16 hores i 19.45 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-Olympique de Lió amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 17.30 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Els quarts de final de la Lliga de Campions Femenina engegaran el dijous vinent, a partir de les 18.45, amb l’anada al camp de l’Olympique de Lió, guanyador de la competició en les dues darreres edicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut