Cafés Candelas Breogán – Barça Lassa B (105-64): La lògica s’imposa a Lugo

El segon equip del bàsquet blaugrana cau en la visita a la pista del líder de la LEB Oro

El Barça Lassa B arribava a Lugo amb tot a guanyar i sense res a perdre. A més a més l’absència de Herun per molèsties físiques deixava amb inferioritat als blaugranes, un fet que va possibilitar encara més el triomf local.

Superioritat física

Els blaugranes van començar el partit dominant. Un bon inici amb parcials favorables als de Julbe (2-9) en el minut 4 i 5 a 13 en el minut 6 del primer quart, demostraven l’efectivitat blaugrana. Però els gallecs van aprofitar la superioritat física per recuperar i finalitzar el quart guanyant per 20 a 18.

En el segon quart, la superioritat física local es va fer evident i el partit anava prenent el color local. A menys de cinc minuts pel descans el Breogán es distanciava per 40 a 24. La distància s’anava ampliant i al descans el 53 – 31 reflexava la superioritat local

En el tercer quart la dinàmica era semblant a la que es va veure en el segon. Un Breogán superior físicament dominava en atac i defensa i no deixava als joves blaugranes acostar-se en el marcador. El quart finalitzava amb un 76 a 48 que deixava el partit decidit.En els darrers 10 minuts ja tot estava decidit i només han servit per establir l’ampli triomf local per 105 a 64.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Cafés Candelas Breogán – Barça Lassa B (105-64)