Petició entrades cadira de rodes Final Copa del Rei

Petició entrades cadira de rodes Final Copa del Rei

La Final de la Copa del Rei es disputarà a l’estadi Wanda Metropolitano el proper 21/04/2018 a les 21:30h.

Els socis titulars usuaris de cadira de rodes que vulguin assistir a la Final de la Copa del Rei podran sol·licitar una entrada doble amb un preu de 100€ (espai cadira de rodes + acompanyant) enviant un correu electrònic a l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE).

L’obertura del període d’inscripció s’iniciarà a les 10:00 hores del dilluns dia 19 de març i finalitzarà a les 19:00 hores del dimecres dia 21 de març de 2018.

La sol·licitud s’efectuarà única i exclusivament enviant un correu electrònic a la següent adreça: oae@fcbarcelona.cat , fent constar les dades que s’indiquen a continuació:

· Nom i cognoms del soci sol·licitant, així com al seu cas, el de l’acompanyant que hagi designat.

· Número de clau del soci sol·licitant, així com al seu cas, si també es tracta d’un soci, el de l’acompanyant que hagi designat.

· DNI Passaport, NIE i/o qualsevol altre document oficial que acrediti la personalitat i dades del soci sol·licitant, així com al seu cas, el de l’acompanyant que hagi designat.

· Telèfon de contacte del soci sol·licitant, així com al seu cas, el de l’acompanyant que hagi designat.

· Correu electrònic del soci sol·licitant, així com al seu cas, el de l’acompanyant que hagi designat.

 

En cas que el número de sol·licituds superi el número d’entrades disponibles (20), es procedirà a realitzar un sorteig davant notari el dia 22 de març.

L’Oficina d’Atenció Especialitzada es reserva el dret a sol·licitar la documentació oficial acreditativa.

En el moment de la sol·licitud es verificarà que les dades són correctes i el FCB enviarà un e-mail confirmant que la sol·licitud ha estat processada correctament i el número de participació al sorteig.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut