Josep Maria Bartomeu, en l'Assemblea General de l'ECA a Roma

Josep Maria Bartomeu, en l'Assemblea General de l'ECA a Roma

El president del FC Barcelona participarà demà dimarts en el Plenari de l’Assemblea General de l’ECA (Associació Europea de Clubs) que se celebra a Roma

Entre els temes de l’ordre del dia hi figuren el d’informar de les principals novetats en les regulacions del nou cicle de la UEFA Champions League (2018-21), les relacions dels clubs amb la FIFA i el Financial Fair Play. En el transcurs de la reunió hi haurà una ponència sobre el desenvolupament i futur dels e-sports. Previ al plenari de demà al matí, el president del FC Barcelona participarà en la reunió del Comitè Executiu d’aquest organisme.

L’Assemblea General de l’ECA ha començat avui amb reunions sectorials de treball i ha finalitzat amb un sopar oficial, en què hi ha participat Josep Maria Bartomeu. Acompanyen al president per part del Club en aquesta Assemblea Francesco Calvo, director de Negoci Global i Wouter Lambrecht, responsable executiu de relacions amb l’ECA i amb la UEFA.

La de Roma és la segona de les dues Assemblees Generals que l’ECA celebra cada temporada. L’anterior va tenir lloc el mes de setembre passat a Ginebra, en la qual es va escollir el nou Comitè Executiu per al mandat (2017-19) i del qual el president Bartomeu en continuarà formant part, des que va ser escollit el maig del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut