Ernesto Valverde: “És un partit clau en un camp difícil”

Ernesto Valverde: “És un partit clau en un camp difícil”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància de sumar els tres punts, ja que “suposaria molt de cara a la consecució del títol de Lliga”

Ernesto Valverde ha estat clar, en la primera roda de premsa, després de l’aturada per partits de seleccions: “Espero un Sevilla amb poques rotacions; per a ells és un partit important perquè necessiten puntuar per mantenir la quarta posició”. El tècnic blaugrana també ha comentat la dificultat que suposa guanyar al Ramón Sánchez-Pizjuán: “Si guanyem suposaria moltíssim per a nosaltres de cara al títol. És un partit atractiu, on ens hi juguem molt, però és un camp complicat”.

Preguntat per l’estat de Leo Messi, Valverde ha explicat com es troba el crac argentí: “Té una petita molèstia, que això comporti una ruptura és més greu. Després de l’entrenament decidirem”. Pel que fa a Sergio Busquets, l’entrenador blaugrana ha explicat que encara no s’ha exercitat amb el grup, si bé espera poder comptar amb ell properament: “La idea és que aquesta setmana s’incorpori amb el grup i puguem comptar amb ell en els propers dies”.

Finalment, Ernesto Valverde s’ha referit a com afronta el conjunt barcelonista aquest tram final de temporada, en què els culers jugaran set partits en 22 dies: “Ho portem fent des de l’inici de la Lliga. Estem en el moment en el qual volíem estar i tenim gent suficient. Hem de corroborar el que portem fent fins ara, estem en el mes decisiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut