L’AS Roma, rival als quarts de la Lliga de Campions

L’AS Roma, rival als quarts de la Lliga de Campions

El FC Barcelona disputarà l’anada al Camp Nou el dimecres 4 d’abril i visitarà l’Estadi Olímpic sis dies després, el dimarts 10 d’abril

El FC Barcelona ja coneix el seu rival als quarts de final de la Lliga de Campions. Serà l’AS Roma, amb el qual s’enfrontarà primer al Camp Nou el dimecres 4 d’abril i després a l’Estadi Olímpic de Roma sis dies més tard, el dimarts 10 d’abril. Les altres eliminatòries de quarts seran: Sevilla-Bayern, Juventus-Reial Marid i Liverpool-City.

D’aquesta manera, el Barça tornarà a Roma, la ciutat on va aixecar la seva tercera Lliga de Campions l’any 2009 en guanyar la final contra el Manchester United (2-0). Serà, també, la primera eliminatòria europea entre tots dos equips, que fins ara només s’havien vist en dues fases de grups, l’última la temporada 2015/16.

Aquest doble enfrontament contra l’AS Roma s’emmarca entre tres partits crucials a la Lliga. Abans del duel d’anada l’equip visitarà el camp del Sevilla (dissabte 31 de març, 20.45 hores), i rebrà el Leganés al Camp Nou enmig de l’eliminatòria contra la Roma. Un cop finalitzat el duel contra el conjunt italià, l’equip tornarà a jugar a casa, aquest cop rebent el València.

L’AS Roma, l’equip més votat

Curiosament, l’AS Roma ha estat l’equip més votat pels més de 34.000 usuaris que han participat en la porra prèvia duta a terme al web del Club. El conjunt italià ha reunit el 21% dels vots, seguit de prop pel Liverpool (19%) i el Reial Madrid (18%).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut