Els tres precedents més recents entre Barça i Roma

Els tres precedents més recents entre Barça i Roma

Repassem les millors accions i els gols entre catalans i italians en els tres darrers partits que han disputat entre ells: dos a la fase de grups de la Lliga de Campions i un en el 50è Trofeu Joan Gamper a l’agost del 2015

El Barça i la Roma s'enfrontaran en una de les quatre eliminatòries de quarts de final. Els duels entre aquests dos equips, però, no són un encreuament habitual, ja que només s’han vist les cares cinc vegades en tota la història: quatre en partits oficials a la fase de grups de la Lliga de Campions 2015/16 i una altra en el Trofeu Joan Gamper a l’estiu del 2015, coincidint amb la 50a edició. Dels tres enfrontaments més recents, dos d’aquests van acabar amb triomf blaugrana i un, l’únic disputat a l’Estadi Olímpic de Roma, va finalitzar amb un empat 1-1.

El duel entre catalans i italians més recent i amb més gols va ser el Barça-Roma de la fase de grups de la Lliga de Campions 2015/16, corresponent a la jornada 5. Un duel que va acabar amb triomf barcelonista per 6-1 amb doblets de Leo Messi i Luis Suárez i gols de Piqué i Adriano. Per part italiana, Dzeko va marcar en el temps afegit.

Anteriorment, la Roma i el Barça es van veure les cares a l’Estadi Olímpic de Roma en un enfrontament que va acabar amb repartiment de punts (1-1). Els barcelonistes van avançar-se amb una diana de Luis Suárez, però el conjunt italià va empatar ràpidament amb un gol llunyà d’Alessandro Florenzi que Ter Stegen no va poder evitar.

Coincidint amb la 50a edició del Trofeu Joan Gamper l’equip convidat per disputar el partit va ser la Roma. Un matx que el Barça va guanyar per 3-0 amb gols de Messi, Rakitic i Neymar i que va servir de presentació d’una temporada en què els culers van conquerir la Lliga, la Copa del Rei, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut