Els socis podran comprar i cedir entrades per a la final de la Copa del Rei als seus familiars

Els socis podran comprar i cedir entrades per a la final de la Copa del Rei als seus familiars

Davant la gran quantitat de peticions rebudes avui a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, el Club ha decidit autoritzar als seus socis la compra i cessió d’entrades a familiars de fins a segon grau

En el decurs del primer dia d’obertura a la venda directa de les entrades per a la final de la Copa del Rei, per a socis, penyistes, i titulars del carnet de compromís, molts socis han demanat a l’Oficina d’Atenció Barcelonista (OAB) poder comprar i cedir entrades a familiars.

El Club, en resposta a aquestes peticions, ha decidit autoritzar-ho a familiars de fins a segon grau, un cop garantit el dret de tots els socis a accedir a una entrada per aquesta final. S’entén com a familiar de segon grau:

  • Pares i fills
  • Avis i néts
  • Matrimonis
  • Parelles de fet (d’acord a la normativa vigent)
  • Germans polítics
  • Pares i fills polítics
  • Tiets i nebots
  • Cosins

Per fer aquesta cessió, caldrà enviar el formulari que es facilita al final d'aquest text, o a través de l’Oficina d’Atenció Barcelonista, degudament complimentat i signat, juntament amb la fotocòpia dels DNI del soci cedent i de la persona que rep la titularitat de l’entrada a finalcopadelrei@fcbarcelona.cat.Només s’admetran les sol·licituds de cessió rebudes fins al dia 2 d’abril del 2018, a les 21.00 hores.

Venda directa fins que s’exhaureixin les localitats

Cal recordar que el període d’adquisició d’entrades pel sistema de venda directa és exclusiu per als socis, penyistes, i titulars del carnet de compromís, i que finalitza el dilluns, dia 2 d'abril a les 19 hores, o fins que s'exhaureixin les localitats.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 45 i els 190 euros, i en el moment de fer la compra els socis determinaran, segons la disponibilitat, la zona i el preu de les seves localitats.

Aquells socis que ja van fer la sol·licitud d'entrades en el primer termini, i encara no les han adquirit, també podran fer-ho durant aquest nou període de compra. Se'ls descomptarà els 30€ pagats en concepte de dipòsit.

Entrades nominals i recollida a Madrid

Les entrades seran nominals i només es lliuraran a Madrid, juntament amb la polsera corresponent, al soci assignat que n’hagi fet la compra o, en el seu cas, al beneficiari de la cessió, que s’haurà d’identificar amb el DNI o el passaport. No és lliurarà cap entrada a qui no en sigui el titular, i no es retornarà l’import de les entrades no recollides.

La recollida de les entrades es farà efectiva a Madrid, al Pavelló número 2 d’IFEMA (Av. Partenón, 5), amb un horari d’atenció el divendres 20 d’abril de 12.00 a 20.00 hores i el dissabte 21 d’abril de 9.00 hores a 20.00 hores.

Als propers dies, el FC Barcelona publicarà a la seva web tota la informació relativa al desplaçament a Madrid per a aquesta final de la Copa del Rei. Aquesta informació també s’enviarà de forma personalitzada a tots els socis que hagin adquirit una entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut