André Gomes i Cillessen s’incorporen a la feina

André Gomes i Cillessen s’incorporen a la feina

El portuguès i l’holandès han estat els primers internacionals que han tornat a Barcelona i ja s’han exercitat amb la resta de disponibles del primer equip

Primers retorns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Acabats ja els partits de seleccions, aquest dimecres dos futbolistes blaugrana han estat les novetats en l’entrenament. Es tracta del portuguès André Gomes i de l’holandès Jasper Cillessen, que s’han unit als altres cinc disponibles del primer equip: Sergi Roberto, Paco Alcácer, Denis Suárez, Aleix Vidal i Nélson Semedo.

Una sessió que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova i en la qual Ernesto Valverde ha decidit comptar, també, amb Carles Aleñá, Cucurella, Martínez, David Costas, Palencia, Morer, Carles Pérez i Jokin Ezkieta, tots vuit del Barça B.

La d’aquest dimecres ha estat la segona sessió d’una setmana amb el desplaçament a Sevilla com a objectiu. El partit es jugarà dissabte, a les 20.45 hores, i significarà el retorn a la Lliga, després de l’aturada, i l’inici del tram decisiu de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut