La temporada de Jordi Alba amb més assistències

La temporada de Jordi Alba amb més assistències

El lateral blaugrana acumula 10 passades de gol en el que va de temporada entre totes les competicions

Jordi Alba es troba en un gran moment de forma. El lateral de l’Hospitalet està completant una gran temporada i els seus números ho demostren, com el fet de tenir una mitjana d’encert en les passades del 86,74%. Alba acumula 10 assistències entre totes les competicions i d’aquesta manera el barcelonista ha superat els registres en aquest àmbit des que vesteix la samarreta blaugrana. Alhora és el defensa de la Lliga amb més assistències, superant en una el jugador de l’Eibar José Ángel ‘Cote’.

Si analitzem com s’han donat aquestes assistències, set d’aquestes han estat amb la cama esquerra i tres amb la dreta. Un fet normal si tenim en compte que Alba juga al lateral esquerre de la defensa barcelonista. Per jugadors, Lionel Messi és qui més pilotes de gol ha rebut per part del ‘18’ culer, amb un total de set. Una mostra de la gran connexió entre els dos futbolistes. Les altres tres assistències d’Alba han estat per a Luis Suárez (2) i Paco Alcácer (1).

Finalment, si analitzem els rivals el Celta és la víctima favorita de Jordi Alba. I és que el lateral barcelonista ha donat tres passades de gol contra el conjunt gallec, dues en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei i l’altre en el partit de Lliga disputat al Camp Nou. A banda de les assistències, Jordi Alba també està registrant un gran curs en defensa, amb 209 recuperacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut