Levante UD Futbol Sala – FC Barcelona Lassa: Exhibició ofensiva a El Cabanyal (3-9)

Una demostració de punteria i eficàcia golejadora a la primera meitat atorga el triomf als d’Andreu Plaza

El Barça Lassa ha trencat la ratxa d’imbatibilitat de sis partits com a local del Llevant a El Cabanyal amb un triomf contundent (3-9) en el matx corresponent a la jornada 26 de l'LNFS. Els doblets d’Esquerdinha i Adolfo i les dianes de Rivillos, Ferrao i Rafa López s’han sumat als gols en pròpia porteria de Prieto i Pedro Toro per tombar l’equip de David Madrid.

Tot i això, el conjunt local ha sorprès els d’Andreu Plaza amb un gol matiner d’Antoñito. Però la reacció del Barça Lassa ha estat espectacular. En el minut 7, dos córners servits per Tolrà i Adolfo han acabat en gols en pròpia porteria del conjunt local. I, del minut 9 al minut 19, el Barça Lassa ha esclatat en un huracà ofensiu.

Classe magistral de definició

Esquerdinha en els minuts 9 i 11, Rivillos i Rafa López en el 13, Ferrao en el 15 i Adolfo en els minuts 16 i 19 han anotat les dianes blaugrana. Només Emilio Buendía, de doble penal en el minut 17, ha pogut maquillar una primera part marcada per l’excepcional efectivitat dels jugadors d’Andreu Plaza de cara a porteria.

Descans per als jugadors amb més minuts

A la segona meitat els de Plaza han abaixat el ritme, practicant un joc molt més de control.Tot i això, Ferrao ha pogut augmentar diferències en el minut 30, però el pal ha impedit el gol del pivot de Chapecó. El tècnic blaugrana ha aprofitat el marcador favorable per donar descans a jugadors com Tolrà o el pivot brasiler. A més, Esquerdinha no ha jugat a la segona meitat per un cop a les costelles i que està pendent de proves.

Una diana de Vargas a falta d'un minut per finalitzar ha tancat el marcador, amb la qual cosa el partit ha acabat amb un contundent 3-9 favorable al Barça Lassa, que ha aconseguit la segona golejada del curs contra el conjunt valencià, després de superar-lo per 4-0 en el partit de la primera volta jugat al Palau Blaugrana.