Gerard Piqué: “Leo Messi és un alien”

Gerard Piqué: “Leo Messi és un alien”

El defensa blaugrana ha destacat la gran qualitat del crac argentí a The Players' Tribune, on ha repassat la seva carrera com a professional

Gerard Piqué té clara la gran qualitat de Leo Messi: “Leo Messi és un alien, no forma part d’aquest planeta”, ha afirmat el defensa blaugrana en un article a The Players' Tribune. Piqué destaca també que la qualitat del ‘10’ blaugrana ja es veia als 13 anys: “Aquest noi ve d’algun altre lloc, no és un humà”.

El defensa culer assenyala que el més espectacular que ha vist fer al crac argentí és quan aquest no té pilota: “La veritable màgia de Messi no es pot trobar a YouTube. Es tracta d’una expressió subtil als ulls. La seva grandesa necessita 5.000 paraules per explicar-se”, explica Gerard Piqué.

“Sir Alex Ferguson va ser com un segon pare per a mi”

Gerard Piqué també repassa la seva carrera com a futbolista, i destaca què va suposar Alex Ferguson per a ell en l’etapa com a jugador del Manchester United. “Sir Alex Ferguson va ser fenomenal amb mi des del primer dia. Va ser com un segon pare per a mi. Em va fer guanyar-m’ho, però em va donar l’oportunitat”.

Piqué posa en relleu sobretot la fe en un mateix com un dels aspectes que permeten tirar endavant davant les possibles adversitats, així com les moltes qüestions del futbol que no es veuen des de fora. Al mateix temps, el defensa culer recorda algunes anècdotes, com un dia en què va sonar el seu mòbil dins el vestidor i Roy Keane va alliçonar-lo quan va descobrir que era seu.

Un altre fet que ressalta el futbolista blaugrana són els moments que porta el futbol. Piqué recorda una errada en un partit contra el Bolton. El defensa blaugrana expressa que pensava que la seva carrera s’havia acabat, però poc després fitxaria pel Barça i acabaria guanyant el triplet: “Aquell error em va fer sentir que era la fi de la meva carrera. Als 24 anys, però, estava a la part més alta del futbol i ho havia guanyat tot. El futbol és complicat, no és com a les pel·lícules”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut