Un partit “perillós” per acomiadar la lliga regular al Palau

Un partit “perillós” per acomiadar la lliga regular al Palau

El tècnic Andreu Plaza desconfia d’un Peñíscola que lluita per evitar el descens, mentre que Mario Rivillos destaca “el bon moment de l’equip” i s’espera un rival “competitiu i lluitador”

El partit contra Peñíscola (divendres, 21,15h, Esport3) serà l´últim de la fase regular al Palau. Després el Barça Lassa encara afrontarà dos desplaçaments a Santiago i a Canàries per tancar la lliga i començar ja a pensar en els play-off.  El Barça no pot fallar per seguir optant a les dues primeres places de la classificació final, tot i que per aconseguir l’objectiu els blaugrana també necessiten que punxin Movistar Inter i ElPozo.

Rival necessitat

El Peñíscola és tretzè a la classificació amb cinc punts de marge per sobre del descens. Des de l’arribada del nou tècnic Marcos Angulo, els castellonencs han sumat 6 punts sobre 12 possibles i s’apropen a l’objectiu de la permanència, tot i que necessiten sumar evitar angúnies. A les files del rival hi destaca la presència de l’exblaugrana Esteban, un dels jugadors més destacats del Peñíscola aquesta temporada. En canvi, el pivot Juan Emilio, també ex del Barça, no ha participat en els darrers partits per lesió tot i que ha entrat a la convocatòria i viatjarà finalment a Barcelona.

“Màxima concentració”

Mario Rivillos destaca que el Barça Lassa arriba “en un bon moment i amb confiança” al partit contra el Peñíscola després de la golejada de la setmana passada contra el Llevant (3-9). Rivillos considera bàsic “assegurar les victòries al Palau” i avisa que s’espera un Peñíscola “competitiu i lluitador, que no regalarà res”. Per la seva banda, Andreu Plaza qualifica el partit de “perillós” per la necessitat del rival. “Ens hem de mentalitzar que ens esperen tres partits molt complicats contra tres rivals que s’hi juguen la vida”, diu Plaza en referència a les tres jornades que falten -Peñíscola, Santiago i Gran Canària- contra tres equips implicats en la lluita per evitar el descens. “Si no estem concentrats al màxim podem tenir problemes, diu el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut