Saragossa – Juvenil A: Derrota per la mínima a Saragossa (1-0)

Saragossa – Juvenil A: Derrota per la mínima a Saragossa (1-0)

Els de García Pimienta, que la setmana passada es van proclamar campions de Lliga, han caigut a la Ciutat Esportiva de l’equip aragonès amb un gol de Baselga

El Juvenil A del FC Barcelona ha perdut a la Ciutat Esportiva del Reial Saragossa (1-0), en un partit que trenca una ratxa de quatre triomfs consecutius, però que ja és intranscendent en la classificació per als blaugrana, ja amb el campionat de la Lliga al sac. Una derrota que ha arribat per un gol de Baselga (min 57) i en un duel d’altura, perquè el Saragossa necessitava el triomf per recuperar la segona posició, la que dona accés a jugar la Copa del Rei.

Ha estat un enfrontament en què el gol de la victòria ha arribat en el segon temps, després que en els primers 45 minuts es veiés un Saragossa que ha intentat abocar el joc d’atac cap a la porteria blaugrana, però que ha tingut dificultats per fer-ho. I és que el bon posicionament visitant i un parell d’aturades d’Iñaki ho han evitat.

Malgrat tot, després del pas pels vestidors, la connexió entre Soro i Baselga ha fet efecte. No ho ha estat en primera instància, en una jugada clara que Baselga no ha pogut transformar (min 48). Però no ha fallat en la segona opció que ha tingut, també després d’una passada de Soro, que el mateix Baselga ha enviat al fons de la xarxa (min 57, 1-0). Un resultat que ja ha estat definitiu, també perquè Iñaki ho ha fet possible, i que ha materialitzat la segona derrota del curs dels campions de la Divisió d’Honor Juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut