El Barça obre un període de venda d’entrades de la final per al públic en general

El Barça obre un període de venda d’entrades de la final per al públic en general

Els dies 6, 7 i 8 d’abril s’obre la venda a tots els aficionats a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, però les entrades caldrà recollir-les personalment a Madrid

Després dels terminis destinats exclusivament als socis, penyistes, titulars del carnet de compromís i familiars de socis fins a segon grau, el FC Barcelona ofereix la possibilitat al públic en general a poder adquirir entrades per a la final de la Copa del Rei, que el Barça jugarà contra el Sevilla el dissabte 21 d’abril a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid.

El Club ha decidit obrir aquest nou procés de venda de 2.500 entrades, destinat a tots els aficionats en general els propers dies 6, 7 i 8 d’abril a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, de 9.15 a 19.00 hores.

Les entrades s’hauran de comprar presencialment amb la prèvia identificació de la persona amb el DNI, però, igual que en el cas dels socis, també les hauran de recollir personalment a Madrid (Pavelló número 2 d’IFEMA) els dies 20 d’abril (de 12 a 22 hores) o 21 d’abril (de 9 a 20 hores).

Cada aficionat únicament podrà adquirir una localitat al seu nom i la persona que compri a les taquilles podrà adquirir fins a tres entrades addicionals més, aportant els DNI originals o fotocòpies de cada persona a qui s’assignirà l’entrada. El pagament s’efectuarà a les mateixes taquilles i no es podran comprar entrades per als menors de sis anys. Els preus de les entrades dependrà de la disponibilitat del moment.

Les entrades seran nominals, amb el nom de la persona assignada, que serà la que l’haurà de recollir a Madrid i utilitzar per al partit. Les localitats no podran ser cedides ni es podran efectuar canvis de nom.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut