Exhaurides les entrades per a la final

Exhaurides les entrades per a la final

El darrer procés de venda s’ha tancat amb l’adquisició de totes les localitats que tenia el Club per als seus col·lectius socials i aficionats

Les darreres 2.500 entrades per a la final de la Copa del Rei del 21 d’abril entre el Sevilla i el Barça, que el Club va posar a la venda divendres al matí per al públic en general, s’han exhaurit durant aquest termini que es va tancar diumenge passat a la tarda. D’aquesta manera s’han tancat tots els processos que s’han dut a terme per a la venda de les 20.279 entrades de la final.

En aquests processos, el FC Barcelona va oferir primer un termini exclusiu per a socis i penyistes, posteriorment es va afegir el col·lectiu de titulars del carnet de compromís i familiars de socis fins a segon grau, i finalment es va obrir un període per als aficionats en general.

El divendres a primera hora ja es van produir llargues cues davant les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, per part d’aquells aficionats que volien adquirir les darreres entrades per a la final, i al llarg del cap de setmana s’ha completat la venda de les 2.500 localitats disponibles.

Cal recordar que totes les entrades adquirides pels socis, penyistes i resta d’aficionats hauran de ser recollides personalment a Madrid (Pavelló número 2 d’IFEMA) els dies 20 d’abril (de 12 a 22 hores) o 21 d’abril (de 9 a 20 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut