Comença el curs ‘Eines de comunicació per a ser professional’

Comença el curs ‘Eines de comunicació per a ser professional’

Deu jugadors dels esports formatius professionals del Club participen en aquesta primera experiència pionera que imparteix el periodista Manel Fuentes i que vol ajudar als nostres esportistes a afrontar amb seguretat i confiança el pas al professionalisme

Des de Masia 360 s’entén que l’esportista del FC Barcelona afronta una etapa decisiva quan arriba als 16 anys, i comença, ja sigui com a júnior a les diferents seccions esportives del Club o com a juvenil al futbol, el seu camí cap al professionalisme. És per aquest motiu, per que es vol incidir de manera directa en preparar-lo per afrontar aquest nou repte en la seva carrera, que Masia 360 ha començat el curs ‘Eines de comunicació per a ser professional’ en el que participen deu jugadors dels esports formatius professionals del FC Barcelona. El curs, pioner a l’estat espanyol, es farà cada dilluns durant les properes set setmanes i l’imparteix el periodista Manel Fuentes i el seu equip de treball.

Aquest primer grup de jugadors, la propera temporada ja s’estendrà a tots els esportistes majors de 17 anys del programa Masia 360, aprendrà a entendre el periodisme, a saber comunicar, a portar una bona relació amb els mitjans, a entendre i dominar les xarxes socials i a saber afrontar una roda de premsa. En la primera sessió es va tractar, entre d’altres aspectes, com gestionar la fama i com saber separar entre vida privada, vida professional i vida pública. La segona sessió afrontarà el repte de com articular un bon discurs per parlar en públic i la tercera abordarà, per exemple, com fer la primera entrevista cara a cara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut