Socis de l’època del

Socis de l’època del "Dream Team" reben la seva insígnia de plata

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Més de 120 socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club pels seus 25 anys com a membres del Barça, en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1993, l’any posterior a la consecució de la primera Copa d’Europa, i en plena època del Dream Team, amb Johan Cruyff com a entrenador. Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any en el que el Barça de Cruyff aconseguia la seva tercera Lliga consecutiva i han viscut els millors anys de la història blaugrana.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van treure el seu primer carnet en un època molt especial: “Us vau fer socis en un període d’èxits i heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir sense cap dubte que som el millor Club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el bon moment econòmic de l’entitat i la força social que té arreu el Barça i que, segons ha dit de Jordi Cardoner, “ens converteix en el club més estimat i admirat del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut