Ter Stegen:

Ter Stegen: "Tenim un bon avantatge, però això no canvia el nostre objectiu"

El porter alemany, clau en els números defensius del FC Barcelona aquesta temporada, no es refia de la Roma i creu que serà important la concentració màxima per defensar el 4-1 de l'anada i accedir a semifinals

És un dels millors porters del món, i ho demostra partit rere partit. Marc-André Ter Stegen està fent una temporada sensacional i, al costat de l'ajuda dels seus companys, està sent un mur difícil de batre. Una assegurança que fa que el 4-1 en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra la Roma sigui prou còmode per afrontar. Però, malgrat tot, el porter blaugrana no se'n refia. Així ho ha expressat en la roda de premsa prèvia al partit que es jugarà a la capital italiana, quan ha assegurat que "tenim una cita que no es preveu gens fàcil".

"Estem concentrats en el nostre joc i sabem que tenim un bon avantatge, però això no canvia el nostre objectiu, que és fer un bon partit i guanyar", ha comentat l'alemany, abans d'afegir: "Tenim una renda que és difícil per a la Roma, però tenen qualitat per remuntar, i més jugant a casa. Per això cal estar concentrats".

Una de les claus, especialment per no entrar en terreny pantanós, serà mantenir la porteria a zero. Ell sap que serà un dels responsables i té clar que cal continuar en la línia mostrada els últims mesos. "Estem treballant bé defensivament, i això és el que volem mantenir fins al final de temporada. És un factor que ens ajuda a guanyar partits molt complicats, perquè tenim molta qualitat a dalt per marcar gols i tard o d'hora acaben arribant", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut