Comença la preparació per rebre la Roma

Comença la preparació per rebre la Roma

Els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la primera sessió de la setmana, ja pensant en el duel d'anada dels quarts de la Champions

Retorn a la feina. Els jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat aquest dilluns al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la primera sessió de la setmana. Així doncs, i després de l'empat 'in extremis' a Sevilla (2-2), els homes d'Ernesto Valverde ja comencen la preparació per enfrontar-se a la Roma en el duel d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. 

La principal novetat ha estat Sergio Busquets, que s'ha entrenat amb el grup, en una sessió on també han participat els jugadors del Barça B Carles Aleñá, J. Cuenca, Morer, Ballou, Samu Araujo i Riqui Puig.

El FC Barcelona rebrà la visita del conjunt italià el proper dimecres (20.45 hores) al Camp Nou en el que serà el primer duel d'una eliminatòria trepidant entre dos dels millors conjunts d'Europa. Cal recordar que, en només sis dies, els culers disputaran tres partits: dimecres el partit d'anada contra la Roma, dissabte rebran el Leganés en la 31a jornada de Lliga i el dimarts visitaran Itàlia en el duel de tornada. Sens dubte, una setmana trepidant i amb molt en joc per als d'Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut