Ernesto Valverde: “Necessitem 15 punts per ser campions”

Ernesto Valverde: “Necessitem 15 punts per ser campions”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància de sumar els tres punts contra el Leganés per apropar-se a l’objectiu de proclamar-se campions de Lliga amb el suport del públic “per la importància del partit i pel que pot suposar un triomf”

Ernesto Valverde ha destacat la importància de sumar la victòria contra el Leganés aquest dissabte (20.45 hores) per tal d’apropar-se una mica més a la consecució del títol de Lliga: “Necessitem 15 punts per ser campions, demà hem de sumar-ne tres”. Alhora, el tècnic barcelonista ha destacat que el conjunt madrileny buscarà sorprendre el conjunt blaugrana: “Espero un partit com el de l’any passat. Intentaran sorprendre’ns al contraatac”.

Preguntat pel rècord de partits sense conèixer la derrota que aquest dissabte pot igualar el Barça, el preparador blaugrana ha destacat que l’equip no es fixa gaire en això, sinó que està centrat en els objectius: “No tenim xifres com aquesta al cap, tot i que són fites importants”.

Ernesto Valverde també ha fet referència a la major presència de públic al Camp Nou en els darrers partits: “El públic sempre està amb el seu equip. Esperem que demà, tot i no ser un partit de Champions, la gent respongui per la importància del partit i pel que pot suposar per a nosaltres”. “Esperem recollir els fruits de la temporada. Ens queda el més complicat però també el més bonic”, ha sentenciat Valverde.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut