Valverde:

Valverde: "No podem confiar-nos"

El tècnic blaugrana ha destacat també en roda de premsa que "si estem al nostre nivell, som un equip difícil de marcar i tenim arguments per guanyar"

"No podem confiar-nos", ha estat una de les frases més repetides en la roda de premsa d'Ernesto Valverde en la prèvia del duel de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant la Roma. El tècnic blaugrana s'ha mostrat clar i contundent, assegurant: "Afrontem el partit pensant que no tenim res guanyat, l'eliminatòria està per decidir-se tot i que tenim un bon resultat que ens dóna avantatge. Hem de pensar com si fóssim 0-0, qualsevol cosa pot passar. Sortirem al camp a fer un bon partit i anirem a guanyar, no podem pensar en res més, sense excés de confiança i sense especular amb el partit d'anada".

"Tenim un bon resultat que ens dóna avantatge, però l'eliminatòria encara està per decidir-se"

Pel que fa al plantejament de la Roma, Valverde ha explicat: "Espero un plantejament semblant al de l'anada i semblant al que vénen fent tota la temporada. Tindran un punt més d'intensitat, sobretot des de l'inici. Quan vas amb desavantatge al marcador, vols marcar ràpid el gol que t'enganxi a l'eliminatòria, és el que imagino". "Ells han d'arriscar i nosaltres hem de fer un partit fort per poder passar", ha afegit.

A més, Valverde ha recordat que "si estem al nostre nivell, som un equip difícil de fer-li gol i tenim arguments per guanyar". "Ells ja han demostrat que tenen bons jugadors, un error o un excés de confiança es pot pagar car", ha recalcat l'entrenador culer.

Finalment, Valverde ha parlat també de l'aspecte físic: "L'equip arriba bé físicament però és normal que tinguem acumulació de partits. Quan arribes amb bons resultats, el cap et dóna per a molt. Així i tot, a la Champions uns mals minuts et poden treure de la competició, hem de tenir equilibri tant en atac com en defensa", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut