Recuperació pensant en el Leganés

Recuperació pensant en el Leganés

Els blaugranes s’han exercitat aquest dijous al camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles del primer equip i Riqui Puig, Aleñá i Varo, del Barça B, per començar a preparar el duel contra el conjunt madrileny

El FC Barcelona no atura la seva activitat després d’imposar-se a la Roma en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions (4-1). Aquest dijous s’ha exercitat al camp Tito Vilanova per preparar el duel de Lliga contra el Leganés. Aquest partit corresponent a la jornada 31 pot servir als blaugranes per igualar el rècord de partits consecutius sense conèixer la derrota a la competició domèstica, actualment en mans de la Reial Societat.

En la sessió d’aquest dijous Ernesto Valverde ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Riqui Puig, Aleñá i Varo, del Barça B. Els jugadors titulars en el partit de dimecres han fet treball de recuperació. Els blaugranes també s’entrenaran divendres abans de rebre la visita del Leganés, dissabte a partir de les 20.45 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut