Arrenca una setmana il·lusionant

Arrenca una setmana il·lusionant

Abans de marxar cap a Saragossa, el FC Barcelona Lassa ha parlat de la Final Four de la UEFA Futsal Cup, fase final que afronten amb bones sensacions

Comença el compte enrere per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. I el FC Barcelona Lassa de futbol sala ja ultima els detalls abans del debut. Perquè ha arribat una setmana molt especial, que es presenta il·lusionant i plena d’ambició. L’equip d’Andreu Plaza fa setmanes que espera el moment de fer les maletes i viatjar cap a Saragossa, ciutat que rebrà els blaugranes el proper dimecres.

“Veig que tenim moltes possibilitats, perquè arribem en un bon moment, amb uns resultats molt bons; ens agafem fort a l’oportunitat que tenim de guanyar el títol, i intentem competir al màxim”, ha dit un Andreu Plaza que ja espera amb ganes el debut. Un primer partit que no es presenta fàcil, perquè el sorteig va voler que el rival a les semifinals fos el Movistar Inter, actual campió de la competició. L’equip n’és conscient, però, tal com assegura el tècnic, té clar que ho pot fer: “Serà una eliminatòria molt igualada, on els petits detalls faran decantar la balança. Serà molt similar als darrers enfrontaments contra ells. Ells ens tenen molt de respecte i crec que en els últims partits els hem pres la mesura”.

La història espera

El factor mental serà clau. I al FC Barcelona estan preparats per al repte que suposa aquesta Final Four, on a la final esperaria el guanyador entre l’Sporting i el Györ hongarès. La plantilla compta amb jugadors joves, i que disputen la seva primera Final Four, però també amb d’altres amb gran experiència. És el cas de Lozano, el segon capità de l’equip. Les dues UEFA Futsal Cup que brillen en el seu palmarès el doten de jerarquia, però, malgrat tot, es pren aquesta Final Four com si fos la primera: "Fa molt temps que estem somiant amb aquest dia. Arribem en bona dinàmica, confiats i amb ganes de fer un bon paper. Som conscients que tenim opcions de guanyar el títol somiat i volem fer-nos un forat en la història d’aquest esport”.

També ho fa Ferrao, que podria guanyar el seu primer títol com a blaugrana. Arriba a Saragossa com a Pitxitxi de la LNFS, amb 26 gols, però amb 34 en el seu còmput general de la temporada. “Hem fet un pas endavant i ho deixarem tot per intentar guanyar la Champions; personalment, no sento el pes de la responsabilitat, però sí que en tinc ganes”, assegura el màxim golejador de l’equip, que vol i espera ser important.  

El que està clar és que tothom espera que el retorn a Europa després de dos anys sense participar-hi sigui per la porta gran. Guanyar l’Inter i plantar-se a la final serà un pas vital.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut